Probleem met Condens of schimmelvorming in huis ?

De Vochtexpert is een kleine vochtbestrijder uit Herentals gespecialiseerd in condensvorming en schimmelbestrijding.

Onze aanpak verzekert je een perfecte oplossing en opvolging. Omdat we lokaal werken zal je besparen op je vochtfactuur.

VRAAG JE GRATIS DIAGNOSE

Stap 1: De juiste diagnose

Elk vochtprobleem start bij het stellen van een corecte diagnose. Hier worden door collega concurrenten vaak fouten gemaakt. Zo kan men een behandeling voorstellen tegen 'opstijgend vocht' terwijl 'condens' de kwaaddoener was. Alles start dus bij het stellen van een correcte diagnose.

  • De kenmerken en gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid in je woning zijn meteen herkenbaar. Dit doen we op basis van een controle ter plaatse en enkele vragen die we je stellen.
  • We meten de vochtwaarden van de muren, bepalen de algemene luchtvochtigheid en gaan na wat de oorzaak is van de schimmel –en condensprobleem.
  • Naargelang nieuwbouw of renovatie bekijken we wat er mogelijk is en welke ingrijpende veranderingen, renovatiewerken er nodig zijn.

Stap 2: Uitvoeren werken

  • Na je goedkeuring van onze offerte spreken we een datum af voor het opstarten van de werken.
  • We dekken de vloeren af met beschermingsmateriaal en installeeren de nodige toestellen die een gezond binnenklimaat herstellen.
  • Na onze werken maken we je ruimte terug borstelschoon. Tevens geven we een demo van de werking van de ventilatietoestellen.

Stap 3: Onze garantie

  • We garanderen je dat je binnen de 24 uur verlost zal zijn van je probleem met condens. Naast de fabrieksgarantie op de toestellen krijg je een resultaatsgarantie op de uitgevoerde werken.
  • We garanderen een eerlijke prijs door onze lage kostenstructuur. Wij werken niet met tussenpersonen of verkopers en werken enkel lokaal (regio Kempen).
  • Onze toestellen zijn van Belgisch fabrikaat en mogen geplaatst worden volgens de EPB-regelgeving.
VRAAG JE GRATIS DIAGNOSE

Tevreden klanten getuigen

Schimmelvorming

Schimmels in woonkamer


Familie Mertens - Herselt

" Hey Marlon, ondertussen is het al een tijdje geleden dat je bij ons gewerkt hebt. De schimmel blijft netjes weg. We hebben dus opnieuw geschilderd. Het geluid van de afzuiging valt reuze mee.

We zijn tevreden over de afspraken, de prijs, de uitvoering, maar bovenal over het resultaat.

Geurginder

Vocht in kruipkelder


Familie Hermans/Jorissen - Hasselt

" We ondervonden geurhinder door vocht uit onze kruipkelder. De Vocht Expert was een van de weinige firma's die de nodige kennis bezat alsook bereid was om dit probleem op te lossen.

De service was vlekkeloos: stiptheid in het nakomen van de afspraken inclusief vriendelijke uitvoering.

GRATIS VOCHTDIAGNOSE
We nemen binnen de 12 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvende diagnose.
Wat is je Vochtprobleem ?

De Vocht Expert is een familiebedrijf uit Herentals, gespecialiseerd in Opstijgend Vocht, Vochtige kelders en problemen met Condens.

© 2024 Alle rechten voorbehouden