Ga naar inhoud
Bel 0479 47 31 06

Ventilatie

Naast het dichten van de kelder, het behandelen van de muren tegen vocht zodat deze vochtwerend worden, drainage en andere maatregelen om vocht uit uw woning te bannen, is ventilatie van groot belang. Condensatievocht is een heel normaal verschijnsel vooral als er in een ruimte geleefd wordt. Het probleem begint pas als er onvoldoende ventilatie aanwezig is. Dan kan het vocht zich ongestoord aan de muren vastzetten, schimmels, vochtvlekken en andere problemen veroorzaken.
Ventilatiewerken zijn erop gericht voor een goede luchtomloop en bijgevolg een goed klimaat in uw woning te zorgen. Hierbij wordt naar de luchtvochtigheid gekeken, of deze in alle ruimtes constant is of van ruimte tot ruimte verschilt en dergelijke meer.
Op basis van deze metingen kan er bepaald worden welk soort ventilatietoestel aangewezen is, centraal of decentraal bijvoorbeeld.
Heeft u last van condensatievocht, aarzel dan niet om onze hulp in te roepen. Uw woning wordt door de uitvoering van ventilatiewerken een heel andere plek!

Laat u door ons beraden. Wij helpen u graag verder.

Behandeling opstijgend vocht - Ventilatiewerken - Kelderdichting

Vraag uw gratis analyse Ik ben mee