" Je Vochtbestrijder voor Aarschot

Geen Bla Bla, geen oplap maar degelijk werk. Uitgevoerd door échte vakmensen tegen een eerlijke en correcte prijs.

Kijk of je in aanmerking komt voor een GRATIS VOCHTDIAGNOSE en bespaar op je factuur !


op basis van 16 Google reviews


Lokaal, dus budgetvriendelijk

Ik hou het bewust klein en werk in de regio Aarschot. Zo kan ik elke opdracht perfect opvolgen en beperk ik mijn kosten. Hierdoor bespaar jij op je factuur.

Passie voor de job

Elke opdracht doen we met liefde voor het vak. De 34 jaar ervaring garandeert je een perfecte job mét resultaatgarantie.

Correcte diagnose

Als zaakvoerder kom ik zelf langs voor het stellen van een gratis en vrijblijvende vochtdiagnose. Alleen wanneer ik overtuigd ben dat ik je kan helpen bezorg ik je een prijsvoorstel.


Marlon Verbeek
zaakvoerder de VochtExpert
0479/ 47 31 06

" Laat je niet vangen door verkoopspraatjes

Hallo, ik ben Marlon.

In tegenstelling tot veel collega's werk ik niet met vlotte verkopers maar volg ik als zaakvoerder elke werf zelf op. Op deze manier heb je altijd contact met de "baas" zelf en sta ik persoonlijk garant voor het resultaat.

Elke opdracht wordt door 2 collega's en mezelf uitgevoerd. Omdat ik mijn opdrachten in Aarschot beperk kan ik slechts een beperkt aantal opdrachten aannemen.

Controleer of ik je kan helpen... vraag hier je gratis en vrijblijvende Vochtdiagnose aan .

Welk vochtprobleem heb je ?

Ontdek hoe we je probleem oplossen.

Schimmels, ook wel bekent als zwam, kan uitgroeien tot een groot probleem in veel huizen. Zowel de verzekering als gezondheidspersoneel begrijpt dat schimmels in huis een probleem kan opleveren. Er zijn echter een paar misverstanden rond schimmel in huis die zowel paniek en hysterie veroorzaken. Vaak hoeft iemand die ervaring heeft met schimmel alleen maar zijn of haar neus te volgen en weten ze of er schimmel in huis aanwezig is. Daarnaast zijn zichtbare tekenen van schimmel alles wat u nodig heeft om de diagnose te bevestigen. Schimmel kan leiden tot een irritatie van de luchtwegen en als er een al bestaande gevoeligheid van de luchtwegen aanwezig is, kan schimmel dat probleem verergeren.

Onthoud wel dat niet alle schimmel schadelijk of gevaarlijk. We moeten niet vergeten dat schimmel ook belangrijk bij kazen zoals brie en daar worden we niet ziek van. Het is wat brood laat rijzen in de vorm van gist. Schimmel is ook de natuurlijke afbreker, het verteert rotte organisch materiaal (soms vóór de vervaldatum). Echter, schimmel binnen uw huis kan gevaarlijk zijn voor onze gezondheid en daarom willen we schimmel verwijderen of zelfs beter nog, voorkomen. Er zijn twee verschillende soorten schimmel in huis die door waterproblemen worden veroorzaakt.

De bron van acute vochtproblemen zijn meestal vrij duidelijk. Het stoppen van het lek is de belangrijkste stap richting het bestrijden van acute schimmel. Opruimen na een acuut lek vraagt zowel geduld en extra aandacht voor kleine details. Vaak worden acute lekken niet voldoende gedroogd en dan groeit schimmel uiteindelijk toch, ook al dacht u misschien dat het probleem was opgelost.

Soms komen we een huis binnen en vinden we allerlei tekenen die wijzen op schimmel dat al jaren aanwezig is. Dit is het soort schimmel die nooit aangepakt is. Vaak lijdt deze schimmel niet meteen tot problemen maar groeit het langzaam maar zeker. Dit soort schimmel kan vaak grote gevolgen (en kosten) met zich meebrengen.

Het is zo dat schimmel niet altijd duidelijk te zien is binnen een huis. Daarom is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de belangrijkste stappen genomen worden om ervoor te zorgen dat schimmel zo weinig mogelijk kans krijgt. Weet u zelf niet precies welke stappen dit zijn of heeft u vragen, dan is het voor u het beste om dit door experts te laten doen. Deze mensen weten precies waar schimmel het beste gedijt en waar uw huis eventueel risico loopt.

De Vochtexpert is gespecialiseerd in opstijgend vocht - kelderdichting en condensproblemen voor de regio Aarschot.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan worden gedefinieerd als het optrekken van uit de grond afkomstig water in de vochtdoorlatende structuur van een muur.

OPSTIJGEND VOCHT

Natte kelder

Heb je last van een vochtige kelder als gevolg van opstijgend vocht of insijpeling van water, dan is kelderdichting vaak aangewezen als oplossing.

NATTE KELDER

Condens - Schimmels

Vormen zich op de muren van uw badkamer waterdruppels? Dan heb je last van condens. Verlaag de luchtvochtigheid met ventilatiewerken.

CONDENS - SCHIMMELS
GRATIS VOCHTDIAGNOSE
We nemen binnen de 12 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvende diagnose.
Wat is je Vochtprobleem ?

De Vocht Expert is een familiebedrijf uit Herentals, gespecialiseerd in Opstijgend Vocht, Vochtige kelders en problemen met Condens.

© 2024 Alle rechten voorbehouden