" Je Vochtbestrijder voor Geel - Mol

Geen Bla Bla, geen oplap maar degelijk werk. Uitgevoerd door échte vakmensen tegen een eerlijke en correcte prijs.

Kijk of je in aanmerking komt voor een GRATIS VOCHTDIAGNOSE en bespaar op je factuur !


op basis van 16 Google reviews


Lokaal, dus budgetvriendelijk

Ik hou het bewust klein en werk in de regio Mol / Geel. Zo kan ik elke opdracht perfect opvolgen en beperk ik mijn kosten. Hierdoor bespaar jij op je factuur.

Passie voor de job

Elke opdracht doen we met liefde voor het vak. De 34 jaar ervaring garandeert je een perfecte job mét resultaatgarantie.

Correcte diagnose

Als zaakvoerder kom ik zelf langs voor het stellen van een gratis en vrijblijvende vochtdiagnose. Alleen wanneer ik overtuigd ben dat ik je kan helpen bezorg ik je een prijsvoorstel.


Marlon Verbeek
zaakvoerder de VochtExpert
0479/ 47 31 06

" Laat je niet vangen door verkoopspraatjes

Hallo, ik ben Marlon.

In tegenstelling tot veel collega's werk ik niet met vlotte verkopers maar volg ik als zaakvoerder elke werf zelf op. Op deze manier heb je altijd contact met de "baas" zelf en sta ik persoonlijk garant voor het resultaat.

Elke opdracht wordt door 2 collega's en mezelf uitgevoerd. Omdat ik mijn opdrachten in Geel beperk kan ik slechts een beperkt aantal opdrachten aannemen.

Controleer of ik je kan helpen... vraag hier je gratis en vrijblijvende Vochtdiagnose aan .

Welk vochtprobleem heb je ?

Ontdek hoe we je probleem oplossen.

Wat precies vocht in huis doet ontstaan is niet altijd zomaar te zeggen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn en soms wordt het probleem ook veroorzaakt door een combinatie van factoren.

Vaak zien we dat het probleem ligt bij opstijgend vocht dat vanuit de ondergrond in de muren dringt. Dit kan ook meteen de oorzaak zijn van vochtproblemen in kelders.

Soms is er sprake van vochtdoorslag, doordat neerslag in de buitenmuren kan komen en uiteindelijk ook tot uiting komt op de binnenmuren. Condensatievocht kan het beste opgelost worden door het installeren van een mechanisch ventilatiesysteem in combinatie met verwarming van de lokalen.

Vochtige muren zijn een vervelend probleem in huis. Het kan zijn dat u het probleem pas opmerkt wanneer er schimmelvlekken of natte plekken te zien zijn.

Als je een bestaande woning wil kopen, is het verstandig om een expert mee te nemen die kan oordelen in welke mate er sprake is van een vochtprobleem en hoe dit het beste kan opgelost worden. Lapmiddeltjes zoals een nieuwe laag verf of behang zijn slechts doekjes voor het bloeden. Belangrijk is dat u kiest voor de juiste vochtbestrijding en dat kan alleen als je zeker bent van de oorzaak.

De Vochtexpert is gespecialiseerd in opstijgend vocht - kelderdichting en condensproblemen voor de regio Geel-Mol.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan worden gedefinieerd als het optrekken van uit de grond afkomstig water in de vochtdoorlatende structuur van een muur.

OPSTIJGEND VOCHT

Natte kelder

Heb je last van een vochtige kelder als gevolg van opstijgend vocht of insijpeling van water, dan is kelderdichting vaak aangewezen als oplossing.

NATTE KELDER

Condens - Schimmels

Vormen zich op de muren van uw badkamer waterdruppels? Dan heb je last van condens. Verlaag de luchtvochtigheid met ventilatiewerken.

CONDENS - SCHIMMELS
GRATIS VOCHTDIAGNOSE
We nemen binnen de 12 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvende diagnose.
Wat is je Vochtprobleem ?

De Vocht Expert is een familiebedrijf uit Herentals, gespecialiseerd in Opstijgend Vocht, Vochtige kelders en problemen met Condens.

© 2023 Alle rechten voorbehouden