" Je Vochtbestrijder voor Heist op den Berg

Geen Bla Bla, geen oplap maar degelijk werk. Uitgevoerd door échte vakmensen tegen een eerlijke en correcte prijs.

Kijk of je in aanmerking komt voor een GRATIS VOCHTDIAGNOSE en bespaar op je factuur !


op basis van 16 Google reviews


Lokaal, dus budgetvriendelijk

Ik hou het bewust klein en werk in de regio Heist op den Berg. Zo kan ik elke opdracht perfect opvolgen en beperk ik mijn kosten. Hierdoor bespaar jij op je factuur.

Passie voor de job

Elke opdracht doen we met liefde voor het vak. De 34 jaar ervaring garandeert je een perfecte job mét resultaatgarantie.

Correcte diagnose

Als zaakvoerder kom ik zelf langs voor het stellen van een gratis en vrijblijvende vochtdiagnose. Alleen wanneer ik overtuigd ben dat ik je kan helpen bezorg ik je een prijsvoorstel.


Marlon Verbeek
zaakvoerder de VochtExpert
0479/ 47 31 06

" Laat je niet vangen door verkoopspraatjes

Hallo, ik ben Marlon.

In tegenstelling tot veel collega's werk ik niet met vlotte verkopers maar volg ik als zaakvoerder elke werf zelf op. Op deze manier heb je altijd contact met de "baas" zelf en sta ik persoonlijk garant voor het resultaat.

Elke opdracht wordt door 2 collega's en mezelf uitgevoerd. Omdat ik mijn opdrachten in Heist op den Berg beperk kan ik slechts een beperkt aantal opdrachten aannemen.

Controleer of ik je kan helpen... vraag hier je gratis en vrijblijvende Vochtdiagnose aan .

Welk vochtprobleem heb je ?

Ontdek hoe we je probleem oplossen.

Vochtige muren leiden vaak tot een kettingreactie: het maakt niet uit of een vochtige muur werd veroorzaakt door condensatie, slecht metselaar werk, lekken vanwege de warmte of slechte ventilatie. Vocht dat is neergeslagen op binnenmuren is altijd al een goede voedingsbodem voor schimmels en andere soorten bacteriën die de gezondheid kunnen aantasten.

Vochtige muren kunnen andere problemen veroorzaken Echter, vochtige muren kunnen ook leiden tot een vochtige binnenkant van uw muren. Vocht die eenmaal de kern van uw muren bereikt is moeilijk volledig te bestrijden.

Het begint allemaal met een slechte ventilatie van onze kamers of het feit dat we niet merken dat we vochtproblemen hebben vanwege condensatie.

Vochtige muren vanwege nieuwe materialen Voor veel vochtige ruimtes in een huis klopt het dat de muren vroeger met krijtverf alle muren en metselaar werd geschilderd. Vanwege deze verf was de ruimte in staat om te 'ademen' en kon dus goed met tijdelijk vochtigheid omgaan – zagen we dus vochtige signalenen dan was het niet een groot probleem – de muren konden met het extra vocht omgaan. Vandaag de dag gebruiken we chemische en waterdichte verf om onze muren te behandelen en zijn ze niet meer in staat goed te ademen, dit lijdt tot vochtige oppervlakten. Dus vocht blijft gewoon waar het is en dit resulteert in vochtige muren.

Omdat vocht geen manier heeft om snel genoeg te verdampen blijft het oppervlak van onze muren en zal het een goede voedingsbodem voor schimmels en andere bacteriën vormen totdat we deze vochtige muren behandelen. Natuurlijk is het mogelijk om deze natte muren te drogen, maar het probleem zal terugkomen.

We komen er achter dat een vochtige omgeving kan leiden tot allergieën, reuma en gewrichtsproblemen. En vochtige muren zijn meestal slechts het begin van alle problemen die u tegen zult komen. Zorg ervoor dat het pleister van al uw muren in staat is om te ademen en de verf die u gebruikt er ook voor zorgt dat vocht niet binnengesloten zal worden. Een intelligente ventilatie systeem helpt ook om problemen te voorkomen. Zorg ervoor dat u weet wat eventuele problemen veroorzaakt, voorkom ze, en u hoeft geen chemische stoffen zoals fungicide te gebruiken om van problemen af te komen. Deze stoffen zijn niet alleen slecht voor u en het milieu, maar ook nog eens de waarde van uw huis.

De Vochtexpert is gespecialiseerd in opstijgend vocht - kelderdichting en condensproblemen voor de regio Lier.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan worden gedefinieerd als het optrekken van uit de grond afkomstig water in de vochtdoorlatende structuur van een muur.

OPSTIJGEND VOCHT

Natte kelder

Heb je last van een vochtige kelder als gevolg van opstijgend vocht of insijpeling van water, dan is kelderdichting vaak aangewezen als oplossing.

NATTE KELDER

Condens - Schimmels

Vormen zich op de muren van uw badkamer waterdruppels? Dan heb je last van condens. Verlaag de luchtvochtigheid met ventilatiewerken.

CONDENS - SCHIMMELS
GRATIS VOCHTDIAGNOSE
We nemen binnen de 12 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvende diagnose.
Wat is je Vochtprobleem ?

De Vocht Expert is een familiebedrijf uit Herentals, gespecialiseerd in Opstijgend Vocht, Vochtige kelders en problemen met Condens.

© 2023 Alle rechten voorbehouden