" Je Vochtbestrijder voor Lier

Geen Bla Bla, geen oplap maar degelijk werk. Uitgevoerd door échte vakmensen tegen een eerlijke en correcte prijs.

Kijk of je in aanmerking komt voor een GRATIS VOCHTDIAGNOSE en bespaar op je factuur !


op basis van 16 Google reviews


Lokaal, dus budgetvriendelijk

Ik hou het bewust klein en werk in de regio Lier. Zo kan ik elke opdracht perfect opvolgen en beperk ik mijn kosten. Hierdoor bespaar jij op je factuur.

Passie voor de job

Elke opdracht doen we met liefde voor het vak. De 34 jaar ervaring garandeert je een perfecte job mét resultaatgarantie.

Correcte diagnose

Als zaakvoerder kom ik zelf langs voor het stellen van een gratis en vrijblijvende vochtdiagnose. Alleen wanneer ik overtuigd ben dat ik je kan helpen bezorg ik je een prijsvoorstel.


Marlon Verbeek
zaakvoerder de VochtExpert
0479/ 47 31 06

" Laat je niet vangen door verkoopspraatjes

Hallo, ik ben Marlon.

In tegenstelling tot veel collega's werk ik niet met vlotte verkopers maar volg ik als zaakvoerder elke werf zelf op. Op deze manier heb je altijd contact met de "baas" zelf en sta ik persoonlijk garant voor het resultaat.

Elke opdracht wordt door 2 collega's en mezelf uitgevoerd. Omdat ik mijn opdrachten in Lier beperk kan ik slechts een beperkt aantal opdrachten aannemen.

Controleer of ik je kan helpen... vraag hier je gratis en vrijblijvende Vochtdiagnose aan .

Welk vochtprobleem heb je ?

Ontdek hoe we je probleem oplossen.

Vochtige muren zijn de nachtmerrie van elke huiseigenaar. Dat leuke charmante oude huisje leek zo mooi bij aankoop. Maar nu, in de koude vochtige winter, blijkt dat er nogal wat loos mee is. Vochtige muren, schimmel op het meubilair en afbladderend behang geven het eigenlijk al aan.

Het ergste is dat niet duidelijk is hoe ver dit probleem gaat. Vochtige muren kunnen door gevolg van opstijgend vocht het huis structureel aantasten op het moment dat het vocht het houtwerk ingetrokken is.

Het moge duidelijk zijn dat de vochtige muren en andere problemen een symptoom zijn van het eigenlijk probleem. Het kan veroorzaakt worden door een lekkage, door kapotte dakbedekking of een ontbrekende vochtkering onder de muren. Zaak is om de oorzaak eerst op te zoeken. Het grote probleem is dat de oorzaak zich niet per definitie bevindt bij de vochtige plekken in de muren. Door de capillaire werking van muren waarbij het vocht opgezogen wordt en de weg van de minsten weerstand zoekt, kan het vocht een heel eind van de oorzaak afzitten.

Op het moment dat de oorzaak gevonden is en het lek gedicht is, de dakbedekking gerepareerd is of de waterkering aangebracht of gerepareerd is, is het zaak om ook het vocht in de muur aan te pakken.

Dit kan door een gel te injecteren. De actieve stof in de gel bindt met het water en als het opdroogt maakt het een ondoordringbare barrière waardoor als er weer een probleem optreedt het water in ieder geval niet de muur in kan.

Hierboven is als voorbeeld een oud huis genomen, maar het kan natuurlijk ook voorkomen bij nieuwere huizen. Het is dus belangrijk om goed op te letten als er vocht optreedt. Een beetje vocht kan zich altijd op de muren bevinden als er bijvoorbeeld gekookt wordt of gedoucht. Echter, op het moment dat het vocht niet verdwijnt en er zelfs schimmel begint te vormen, dan wordt het tijd om het huis eens goed te inspecteren om te zien of het probleem niet groter is.

Het bekende gezegde "Beter voorkomen dan genezen" geeft aan dat sores en kosten voorkomen kunnen worden door er op tijd bij te zijn.

Een vaak optreden probleem in veelal oudere huizen is vochtige muren. Dit wordt veroorzaakt door water dat een weg de muur in gevonden heeft. Belangrijk is om eerst de oorzaak op te lossen en dan de symptomen aan te pakken. Gelukkig is dit allemaal mogelijk met moderne methoden.

De Vochtexpert is gespecialiseerd in opstijgend vocht - kelderdichting en condensproblemen voor de regio Lier.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan worden gedefinieerd als het optrekken van uit de grond afkomstig water in de vochtdoorlatende structuur van een muur.

OPSTIJGEND VOCHT

Natte kelder

Heb je last van een vochtige kelder als gevolg van opstijgend vocht of insijpeling van water, dan is kelderdichting vaak aangewezen als oplossing.

NATTE KELDER

Condens - Schimmels

Vormen zich op de muren van uw badkamer waterdruppels? Dan heb je last van condens. Verlaag de luchtvochtigheid met ventilatiewerken.

CONDENS - SCHIMMELS
GRATIS VOCHTDIAGNOSE
We nemen binnen de 12 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvende diagnose.
Wat is je Vochtprobleem ?

De Vocht Expert is een familiebedrijf uit Herentals, gespecialiseerd in Opstijgend Vocht, Vochtige kelders en problemen met Condens.

© 2024 Alle rechten voorbehouden