" Je Vochtbestrijder voor Mol

Geen Bla Bla, geen oplap maar degelijk werk. Uitgevoerd door échte vakmensen tegen een eerlijke en correcte prijs.

Kijk of je in aanmerking komt voor een GRATIS VOCHTDIAGNOSE en bespaar op je factuur !


op basis van 16 Google reviews


Lokaal, dus budgetvriendelijk

Ik hou het bewust klein en werk in de regio Mol. Zo kan ik elke opdracht perfect opvolgen en beperk ik mijn kosten. Hierdoor bespaar jij op je factuur.

Passie voor de job

Elke opdracht doen we met liefde voor het vak. De 34 jaar ervaring garandeert je een perfecte job mét resultaatgarantie.

Correcte diagnose

Als zaakvoerder kom ik zelf langs voor het stellen van een gratis en vrijblijvende vochtdiagnose. Alleen wanneer ik overtuigd ben dat ik je kan helpen bezorg ik je een prijsvoorstel.


Marlon Verbeek
zaakvoerder de VochtExpert
0479/ 47 31 06

" Laat je niet vangen door verkoopspraatjes

Hallo, ik ben Marlon.

In tegenstelling tot veel collega's werk ik niet met vlotte verkopers maar volg ik als zaakvoerder elke werf zelf op. Op deze manier heb je altijd contact met de "baas" zelf en sta ik persoonlijk garant voor het resultaat.

Elke opdracht wordt door 2 collega's en mezelf uitgevoerd. Omdat ik mijn opdrachten in Mol beperk kan ik slechts een beperkt aantal opdrachten aannemen.

Controleer of ik je kan helpen... vraag hier je gratis en vrijblijvende Vochtdiagnose aan .

Welk vochtprobleem heb je ?

Ontdek hoe we je probleem oplossen.

Natte muren kunnen leiden tot schimmelvorming op muren en meubels en er zelfs voor zorgen dat uw kozijnen beginnen te roten. Een combinatie van vocht in muren en kou stimuleert de groei van zowel schimmels en mijten. Mijten voeden zich met schimmels en beide kunnen het risico op aandoeningen van de luchtwegen verhogen bij sommige mensen. Soms wordt vocht veroorzaakt door condensatie. We zullen uitleggen hoe vocht binnen vormt door condensatie en hoe het probleem met vocht kan beperken.

U moet de juiste stappen nemen om tegen vocht van condensatie gewapend te zijn. Gelukkig zijn er enkele maatregelen die u meteen kunt nemen om vocht in muren bestrijden. Maak de ramen en vensterbank elke ochtend droog, wring de doek uit in plaats van deze te drogen op een radiator, als u het vocht laat opdrogen komt het vocht vanzelf weer in de lucht. U kunt bij veel bouwmarkten iets kopen tegen condensatie om ervoor te zorgen dat vocht uw ramen en kozijnen niet aantast. Het is echter wel belangrijk dat als u deze maatregelen installeert u ervoor zorgt dat ze precies passen. Mensen die niet erg handig zijn kunnen het beter door een expert laten doen, want anders beschermen deze maatregelen niet tegen vocht. Het kan ook helpen om kleine openingen te vullen waardoor er geen vocht naar binnen kan, dit kan door vloeibaar hout te injecteren.

Eerst zult u de schimmel die al in uw huis is moeten behandelen. Als je om met om een standaardprobleem dan mag schimmel niet weer verschijnen. Om schimmel te doden en te verwijderen van uw muren is het belangrijk om de juiste oplossing te gebruiken. Als u het zelf doet vergeet dan niet dan al uw muren gedaan moeten worden en dat u de instructies van de fabrikant volgt, het kan namelijk een bijtende stof zijn. Breng beschimmelde kleren naar de stomerij en gebruik tapijt shampoo. Door het borstelen of stofzuigen van schimmel kan het risico op ademhalingsproblemen alleen maar erger worden.

Na de behandeling van uw muren is een goede kwaliteit fungicide verf om schimmelvorming te voorkomen van extra belang. Vergeet niet dat de verf niet effectief is als deze bedekt is met gewone verf of behang. Bij behangen moet u gebruik maken van een pasta met een fungicide om verdere schimmelgroei bij vochtige muren te voorkomen. De enige duurzame manier om ernstige schimmel te voorkomen is het wegnemen van het vocht in uw muren.

Als u deze stappen leest om vocht in muren en schimmel op te lossen/voorkomen dan snapt u waarom veel mensen hun muur liever door specialisten laten behandelen. Deze mensen hebben speciale apparatuur om te meten hoeveel vocht er eventueel in uw muren zit. Bent u handig, dan is het mogelijk dat u het zelf oplost, zo niet, dan kunt u deze problemen met vocht het beste aan de professionals overlaten.

De Vochtexpert is gespecialiseerd in opstijgend vocht - kelderdichting en condensproblemen voor de regio Mol.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan worden gedefinieerd als het optrekken van uit de grond afkomstig water in de vochtdoorlatende structuur van een muur.

OPSTIJGEND VOCHT

Natte kelder

Heb je last van een vochtige kelder als gevolg van opstijgend vocht of insijpeling van water, dan is kelderdichting vaak aangewezen als oplossing.

NATTE KELDER

Condens - Schimmels

Vormen zich op de muren van uw badkamer waterdruppels? Dan heb je last van condens. Verlaag de luchtvochtigheid met ventilatiewerken.

CONDENS - SCHIMMELS
GRATIS VOCHTDIAGNOSE
We nemen binnen de 12 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvende diagnose.
Wat is je Vochtprobleem ?

De Vocht Expert is een familiebedrijf uit Herentals, gespecialiseerd in Opstijgend Vocht, Vochtige kelders en problemen met Condens.

© 2024 Alle rechten voorbehouden