" Je Vochtbestrijder voor Westerlo

Geen Bla Bla, geen oplap maar degelijk werk. Uitgevoerd door échte vakmensen tegen een eerlijke en correcte prijs.

Kijk of je in aanmerking komt voor een GRATIS VOCHTDIAGNOSE en bespaar op je factuur !


op basis van 16 Google reviews


Lokaal, dus budgetvriendelijk

Ik hou het bewust klein en werk in de regio Westerlo. Zo kan ik elke opdracht perfect opvolgen en beperk ik mijn kosten. Hierdoor bespaar jij op je factuur.

Passie voor de job

Elke opdracht doen we met liefde voor het vak. De 34 jaar ervaring garandeert je een perfecte job mét resultaatgarantie.

Correcte diagnose

Als zaakvoerder kom ik zelf langs voor het stellen van een gratis en vrijblijvende vochtdiagnose. Alleen wanneer ik overtuigd ben dat ik je kan helpen bezorg ik je een prijsvoorstel.


Marlon Verbeek
zaakvoerder de VochtExpert
0479/ 47 31 06

" Laat je niet vangen door verkoopspraatjes

Hallo, ik ben Marlon.

In tegenstelling tot veel collega's werk ik niet met vlotte verkopers maar volg ik als zaakvoerder elke werf zelf op. Op deze manier heb je altijd contact met de "baas" zelf en sta ik persoonlijk garant voor het resultaat.

Elke opdracht wordt door 2 collega's en mezelf uitgevoerd. Omdat ik mijn opdrachten in Westerlo beperk kan ik slechts een beperkt aantal opdrachten aannemen.

Controleer of ik je kan helpen... vraag hier je gratis en vrijblijvende Vochtdiagnose aan .

Welk vochtprobleem heb je ?

Ontdek hoe we je probleem oplossen.

Opstijgend vocht is niets anders dan de verplaatsing van vocht door muren en vloeren door de haarbuiskracht. Vocht kan zeer snel opstijgen door de muur, afhankelijk van de verdampingssnelheid en het type van het gebouw. Vocht kan uw muren beschadigen en uw charmante interieur vernietigen. Op de vloer kan je vlekken krijgen. Dit is compleet wat anders dan regen, vocht of condensatie enz. Het komt vaak voor in oudere gebouwen omdat die niet beschermd zijn met een water of vocht barrière terwijl dit wel voorkomt in nieuwere gebouwen. Overdreven vochtigheid kan beschouwd worden als een verstoring van het vocht-evenwicht.

Enkel dingen die vocht kunnen veroorzaken in uw thuis - • Condensatie van de luchtvochtigheid • Indringend vocht • Waterverlies in huis • Opstijgend vocht

De meeste energiebesparende maartregelen in oude gebouwen, zoals dubbele beglazing verhogen de vochtigheid. Vochtigheid in nieuwere gebouwen kan ook verhogen gedurende het koken of baden, of door de wasmachine. Omdat condensatie gebeurt beneden het condensatiepunt kan er zich vocht bevinden in de muren en vloeren.

Vele delen van gebouwen die aan regen zijn blootgesteld kunnen onze thuis vochtig maken. Daken, afvoerleidingen en andere delen aan de buitenkant van het gebouw kunnen lekken. Dit kan leiden tot water in het gebouw met een algemene vochtigheid tot gevolg.

Waterverlies in huis is niets anders dan de lekken die we veroorzaken in huis, door het nemen van een bad, een gebroken waterleiding en andere accidenten.

Opstijgend vocht. Dit vocht komt uit de grond. De vochtigheid in de grond kan vochtige vloeren en muren tot gevolg hebben. Dus moet je je vloeren en muren isoleren om dit vocht te voorkomen.

Behandeling
• In de meeste gevallen wordt opstijgend vocht behandeld met het injecteren van een silicone product in de muur, in vloeibare of semi-vloeibare vorm. • Een andere behandeling is het gebruiken van een actief Electro Osmotic systeem. • Vervang hard cement met een mortel op basis van kalk. Dit zal de vochtigheid sterk verminderen of zelfs opdrogen. • Om verdere problemen de voorkomen zou een op kalk gebaseerd materiaal gebuikt moeten worden voor het bezetten van de muren.

Corrigerende maatregelen Vooraleer corrigerende maatregelen toe te passen moet u zeker zijn dat er echt een probleem is met de vochtigheid. Als u zeker bent, dan zijn de voorgenoemde maatregelen onderhoud van uw woning. Het huis onderhouden, zoals het vrijmaken van goten, het repareren van lekken, het plaatsen van water barrières en het isoleren. Deze maatregelen zullen het probleem oplossen of de volgende onderhoudsperiode verlaten. Tegen dan zal u de redenen voor uw vochtprobleem echt kennen.

Opstijgend vocht is zeker en vast een zorg voor de meeste huiseigenaars. Het ontsiert het interieur van uw huis. Preventie is beter dan genezen en dus dient u er altijd voor te zorgen dat er geen vocht binnendringt. Als u toch vocht ontdekt op uw vloer of muren, zoek de oorzaak en probeer het probleem op te lossen. Dit zal u enorm helpen.

De Vochtexpert is gespecialiseerd in opstijgend vocht - kelderdichting en condensproblemen voor de regio Westerlo.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan worden gedefinieerd als het optrekken van uit de grond afkomstig water in de vochtdoorlatende structuur van een muur.

OPSTIJGEND VOCHT

Natte kelder

Heb je last van een vochtige kelder als gevolg van opstijgend vocht of insijpeling van water, dan is kelderdichting vaak aangewezen als oplossing.

NATTE KELDER

Condens - Schimmels

Vormen zich op de muren van uw badkamer waterdruppels? Dan heb je last van condens. Verlaag de luchtvochtigheid met ventilatiewerken.

CONDENS - SCHIMMELS
GRATIS VOCHTDIAGNOSE
We nemen binnen de 12 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvende diagnose.
Wat is je Vochtprobleem ?

De Vocht Expert is een familiebedrijf uit Herentals, gespecialiseerd in Opstijgend Vocht, Vochtige kelders en problemen met Condens.

© 2024 Alle rechten voorbehouden